Blogia
SobreatiC

AZULOSCUROCASINEGRO

AZULOSCUROCASINEGRO

director: DANIEL SÁNCHEZ ARÉVALO, 2006.

ou? Multicinemes Atlàntida, 2006-04-11, 22.30h; 10 people in the room.

Una película fantástica. Realismo social con una excelente interpretación de todo un elenco de actores jóvenes pero brillantes. No deja espacio para el dramatismo excesivo pero no se aleja ni un milímetro de la dificilisima realidad que se puede convertir en cruel en situaciones más proximas de lo que podrían parecer. Interesante confrontación de situaciones entre jóvenes, aunque destaca sin evangelizar la crueltad de entender que muchas de las cosas que suceden en la vida no hay posibilidad de ser elegidas. Historias de lucha por la felicidad sin Norte claro pero con presente disgustante, inconformidades que dejan de ser épicas para llegar a surrealistas.

MUY RECOMENDABLE, FELICIDADES A TODOS!( però... Quim, estàs imponent!) 

 

 

4 comentarios

7region -

Molt bona. El Quim apunta maneres d\'actoràs. No sé si serà el nou Bardem però déu n\'hi do. I què dir de la Marta Etura, mami mami!

papupapeiro -

veient la teva devoció pel cinema espanyol, que comparteixo, lloga \"Sin notícias de Diós\" la vaig veure l\'altre dia i em va agradar molt.

I vigila amb la fila 12

fila 12 -

Recordo entrar a la sala i només veure a un individu a la fila 10, aquella que comenten que és la millor pel tema dels sorrounds.

Al començar la peli, seguíem nosaltres dos, dic nosaltres perquè l\'altre eres tu.

Et vas girar nerviós i el reflex dels teus ulls et delatava.

Potser la manca de llum del lloc et feia recordar altres situacions.

I en la clandestinitat que otorga el focus del projector va començar tot.

Pel mullader, em vas deixar entendre que t\'havia agradat.

Només et demano una cosa. El pròxim cop no entris a la sala amb una beguda, perquè em va anara a sobre, i aquí ens coneixem tots.

Patxaran -

Joer amb al patxaran+licors gresc+whiskeys!!! Mala combinació per l\'estomac!!!